Hat GanZ aanbod

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Advies en coördinatie

Ben je van plan om jouw woning, kantoorruimte of winkel in te richten maar weet je niet hoe eraan te beginnen?

Ganz geeft jou praktisch advies en volgt steeds alle werken op. Wij vormen jouw betrouwbare en doeltreffende rechterhand die de afgesproken kwaliteit ten strengste nastreeft.

Interieur en ontwerp 

Ganz staat voor creatief design, jouw visie, smaak en budget staan hierbij centraal. Jij vertelt ons welke uitstraling de ruimte moet hebben: harmonie en klasse, hip maar professioneel, Scandinavisch, landelijk of industrieel,… alles kan. Jij krijgt de gewenste sfeer in combinatie met innovatieve functionaliteit.

Wij stellen jou onze ontwerpen voor via driedimensionale weergaves. Deze 3D-beelden geven jou een goede indruk van de sfeer en toont jouw toekomstig interieur tot in de kleinste details.

Schilderwerken met techniek- en kleuradvies, verlichtingsplan en raamdecoratie

Tijdens de ontwerpfase of in een ruwbouw belandt de afwerking van het pand dikwijls op de achtergrond. Ganz zorgt ervoor dat de afwerking van bij het begin bekeken wordt, waardoor je nadien geen beperkingen hebt op het ontwerp. Het is dan aan jou om te beslissen of de uitvoering al meegenomen wordt of niet.

meubelinrichting tot zelfs uw verhuis.

Weet je niet welke meubels je het beste kiest en waar je ze allemaal moet zetten? Onze interieurarchitect maakt voor jou een ontwerp waarin hij zowel de gekende “classics” als de “nieuwkomers” opneemt.  Wij helpen u met uw keuze tussen de grote en kleine merken en kunnen zorgen voor erg gunstige condities voor de aankoop van de meubels, maar tevens de montage en de plaatsing behoort tot de mogelijkheden.

Wil u zich ook de zorgen besparen van uw verhuis? In samenwerking met onze verhuispartner regelen wij uw meubelbewaring en verhuis zodat u zelf enkel uw kasten nog moet invullen om volop te genieten van uw vernieuwde woning.

Met welke renovaties kunnen wij jou helpen?

Totaalrenovatie

Woningen, appartementen, kantoorruimtes, winkels,… die een totale make-over nodig hebben, nemen wij onder handen.

Deelrenovatie

Ook als je maar een deel van het gebouw wil renoveren, helpen wij jou graag.

Bijvoorbeeld: keuken, zolder, gevel, bureau,..

Aan- of bijbouw

Als je nood hebt aan wat extra ruimte is een aan- of bijbouw een uitstekende oplossing. Vertel ons wat het doel van de ruimte is en wij zorgen voor jouw ontwerp.


Wie kunnen we helpen?

Particulieren, bedrijven , overheden , vrijeberoepen, sportcentra, architectenbureaus, medische beroepen, …kortom iedereen…